Jobba hos oss

Projektledare

Om företaget

Vår historia tar sin början i Jokkmokk, där vi verkade under de första 20 åren. Vid millennieskiftet flyttades verksamheten till Stockholm och vi är idag ett väletablerat företag i Stockholmsregionen, även om rötterna fortfarande hämtar sin näring i den norrländska myllan.

Under de senaste åren ingår företaget i Segerberggruppen vilket ger oss en bredare kompetens och stabilitet.

Om tjänsten

Som projektledare har du ett övergripande ansvar för att driva och utveckla dina projekt från start till avslut och överlämnande. Detta inkluderar löpande planerings och ekonomimöten med beställare och underentreprenörer, personal och resursplanering, tidsplanering, inköpsplanering, KMA och fakturering och avvikelsehantering. Du rapporterar till VD och ansvarar för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. I ditt arbete lägger du grunden till att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Vidare arbetar du också för att utveckla relationer till våra kunder och identifiera kommande projekt på marknaden.

Till ditt stöd finns produktionsstöd, ekonom, projektcontroller, KMA, kalkylator/inköpare.

Om dig

Du har god kännedom om byggprocessens olika moment och flerårig erfarenhet från projektledande roller inom markentreprenader. Vi vill att du har eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Erfarenhet av ÄTA-beräkningar och entreprenadjuridik är meriterande likväl som BAS U/P. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav.

Som person är du uthållig och har en utvecklad förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du har lätt för att lära nytt och lösa problem, bygga förtroende och goda relationer.

Som chef hos Jokkmokks Mark & Anläggning AB är du en förebild och bär våra värderingar i vardagen. Du skapar förståelse och engagemang hos alla anställda för det som behöver genomföras. Ditt ledarskap  ger delaktighet i arbetet och ser till att goda idéer tas tillvara. Du har en utvecklad förmåga till struktur, följer du upp, återkopplar och ger dina anställda stöd och möjligheter till att lyckas. Ledarskap för oss är att över tid nå resultat och få andra med sig i arbetet.

Jobbansökan

Jobbansökan

  • Tjänst jag söker
  • Förnamn
  • Efternamn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Bifoga CV och om du vill ett personligt brev